Informatie voor de watersporter

Belgische verzekeringsmakelaar watersportbranche AMB eerste bijkantoor op continent van Lloyd's directe 'underwriter' Groves, John & Westrup Ltd.

PERSBERICHT
Malle (België) – Toen Anne Marie Bouwerarts 22 jaar geleden de verzekeringsportefeuille van makelaar Jozef Fatta overnam, opteerde ze voor de meest betrouwbare verzekeraar in de watersportbranche: Lloyd’s of London. Ze stapte mee in de getrapte structuur van syndicaten en underwriters die de garanties leveren zodat iedere verzekeringspolis maximaal gedekt is.
Vanaf de Belgian Boat Show 2012 is AMB verzekeringsmakelaar officieel in functie als eerste mainland bijkantoor van Groves, John & Westrup Ltd. Dit is één van de belangrijkste underwriters in het Lloyd’s verzekeringsnetwerk. GJW is sinds 1826 actief in scheepvaart- en dus ook watersportverzekeringen.
“Een verzekeringsfirma als AMB kan twee kanten uit.” vindt Anne Marie Bouweraerts. “Ofwel stagneren en verdwalen in oeverloze administratieve beslommeringen was geen optie. Ofwel doorgroeien met top partners op basis van een jarenlange vertrouwensrelatie en een uitstekende staat van dienst als makelaar. Dat leek ons, ook voor onze klanten, veel interessanter.”
AMB is daarmee het eerste erkende branchekantoor van de verzekeraar buiten Groot Brittannië. Verzekeringstechnisch houdt dit een grote verbetering in voor de klanten.
Meer informatie www.amb-verzekeringen.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht