Informatie voor de watersporter

Belship importeur Zweedse lijn watersport-tassen en beschermers voor aan boord

PERSBERICHT
Utrecht – Belship is de Nederlandse importeur geworden van de Zweedse lijn opbergproducten van Robship. De tassen en beschermers zijn gemaakt van UV bestendige materialen, zijn waterdicht of juist ventilerend waar nodig. De Zweedse ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan detail en styling. Zo zijn de Robship producten voorzien van een herkenbare rode bies, is de stof behandeld met PFTE voor een waterafstotende werking en zijn de naden dubbelgestikt en beschermd met een PP piping voor extra stevigheid. Voor het bevestigen van de Robship producten is boren en schroeven of lijmen niet nodig. De Robship tassen zijn namelijk voorzien van een handig zuignapsysteem met een zeer stevige hechting en grote houdkracht.
Nieuw in het Robship assortiment zijn de Cockpit tassen, verkrijgbaar in diverse maten. De tassen zijn voorzien van een groot opbergvak en kleinere vakken aan de voorzijde voor allerhande spullen. Dankzij de zuignappen zijn de tassen makkelijk overal op te hangen.
Formaten Adviesverkoopprijs
Small: 30 x 25 x 4 cm. Euro 39.95
Large: 30 x 47 x 5 cm Euro 64.50
Combi: 30 x 47 x 5 cm Euro 59.95
De Robship Crew tas is een ruime robuuste tas voor zeilers. De tas is gemaakt van polyester en PVC en voorzien van een hoofdvak met grote ritsopening. Daarnaast heeft de tas diverse rits zijvakken met o.a. een compartiment voor natte kleren. De tas heeft handgrepen en een verstelbare schouderband.
Robship Crew tas formaat 63 x 30 x33 cm.
Adviesverkoopprijs Euro: 99.75

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht