Belship verkoopt met de marifoonantennes van Scout ook de kortste marifoonantenne op de markt

PERSBERICHT
Utrecht – Marifoon antennes van Scout uit Italië zijn al 30 jaar toonaangevend in de maritime industrie, zowel voor de beroepsvaart als de watersport, en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar via Belship bv. De antennes zijn stijlvol ontworpen en de gebruikte materialen zijn 100% corrosievrij, UV bestendig en 100% waterdicht.
De Scout lijn bestaat uit:
– Marifoon motorboot en zeiljacht antennes
– AM-FM antennes
– SAR en AIS antennes
Voor de antennes zijn montagevoeten te verkrijgen voor horizontale en verticale montage in de kleuren zwart of wit kunststof of in RVS uitvoering. Ook zijn reling montagevoeten leverbaar. Alle montagevoeten zijn verstelbaar in diverse standen.
De kortste marifoon antenne
De KM-10 VHF Fiberglas antenne is met slechts 18 cm de kortste marifoon antenne die verkrijgbaar is. De antenne is geschikt voor kleine en snelle boten, maar ook ideaal op motorkruiser en zeiljacht met binnen-en kustwateren als vaargebied. Deze antenne wordt kompleet geleverd met 18 meter kabel, RVS verticale montage beugel en connector. Verkrijgbaar via de watersportwinkel. Adviesverkoop incl BTW Euro 59,95
De meest gangbare antenne modellen zijn naast wit ook in de stijlvolle kleuren navy blauw en zwart verkrijgbaar. De antennes zijn tijdens de Hiswa te Water (4-9 september, NDSM werf – Amsterdam) te bekijken op de Belship stand K063.
Meer informatie www.belship.nl