Benelux-dealerschap voor Pirelli speedboats, tenders en ribs naar BestBoats in Roermond

PERSBERICHT

De Pirelli Pzero 770
ROERMOND – BestBoats international yachtbrokers in Roermond is sinds 1 januari jl. de exclusieve Benelux-dealer voor Pirelli tenders en geautoriseerde dealer voor Pirelli ribs. Dit vermaarde Italiaanse merk dat bekend is als producent van autobanden voor o.a. de F1, is sinds 2005 op de internationale wateren bezig aan een opmars. Op BOOT Düsseldorf, ‘s werelds grootste beurs voor motorboten en watersport, introduceert Pirelli haar nieuwste lijn tenders in Hal 6, standnummer E75.
Van 20 t/m 28 januari is BestBoats op deze stand als officiële Pirelli-dealer aanwezig. De eerste Pirelli jet tender is vanaf eind februari te bezichtigen bij BestBoats in de verkoophaven Boulevard Nautique Roermond tijdens de Boulevard Nautique Testing Weeks (van 17 t/m 25 februari).
Met haar nieuwe J-serie biedt Pirelli bouwers én eigenaren van luxe plezierjachten een hoogwaardige range jet tenders, waarbij in design en styling de link naar de racesport overduidelijk aanwezig is. Het profiel van de beroemde F1 Pzero-band wordt in alle Pirelli-boten als opvallend stijlelement gebruikt.
Pirelli jet tenders vormen de perfecte bijboot voor plaatsing op een zwemplateau met een tenderlift. Ze zijn bovendien ontworpen op de standaardmaten die gelden voor ingebouwde bootgarages. De J-serie bestaat uit een aantal standaardmodellen. Tegen meerprijs kunnen de boten op een groot aantal punten worden gecustomized, waarbij het uitvoeren van een jet tender in de corporate stijl van een bedrijf tot de mogelijkheden behoort.
De nieuwe jet tender lijn van Pirelli is vanaf eind februari bij BestBoats uit voorraad leverbaar.
Meer informatie www.bestboats.nl en Pirelli Italië