Informatie voor de watersporter

Bestboats blikt terug op een fantastisch Kickoff Event

Sinds 1 januari van dit jaar mag Tijn Teuwsen zich officieel eigenaar noemen van Bestboats International Yachtbroker. Om dit te vieren hebben ze een ‘Bestboats 2024 Kick Off’ event georganiseerd in de verkoophaven in Roermond. 

“Ik ben trots dat ik dit bedrijf heb kunnen overnemen van Arie Drenth die al meer dan 25 jaar aan het roer stond van Bestboats. Met veel energie en enthousiasme bouwde hij Bestboats uit tot een sterke naam in de Nederlandse jachtmakelaardij. Nu is het aan mij om met hetzelfde team en dezelfde aandacht en service die goede naam hoog te houden,” aldus Tijn.

Gedurende het officiële overdrachtsmoment, dat ’s ochtends plaats vond, heeft Tijn het roer van Arie overgenomen. De rest van de dag was de verkoophaven geopend voor klanten en bezoekers waarbij men in een ontspannen sfeer het uitgebreide aanbod van Bestboats kon bezichtigen.

Het Bestboats team wil iedereen hartelijk bedanken voor de aanwezigheid en betrokkenheid bij ons kick-off event 2024. Het enthousiasme, de positieve reacties en steun hebben bijgedragen aan het succes van deze bijzondere dag.

“Het was heel fijn om zo veel vertrouwde gezichten te zien, maar ook nieuwe connecties te maken. We hopen dat jullie net zo hebben genoten van het event en kijken ernaar uit om samen met jullie de nieuwe maar vertrouwde Bestboats koers verder te varen.”

Niet aanwezig op het Kick-Off Event 2024? 
Geen probleem, u bent altijd welkom bij Bestboats Roermond! Of bekijk het aanbod op

Voor meer informatie en ons aanbod bekijk: bestboats.nl

Foto: Bestboats International Yachtbroker

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht