BestBoats International Yachtbrokers nu ook dealer van Poolse Delphia Yachts motorboten en zeilboten

PERSBERICHT
Maasbracht – Vanaf 1 januari 2017 is BestBoats International Yachtbrokers officieel dealer voor het gehele motor- en zeilboten programma van Delphia Yachts voor de Benelux.
Waarom dealer worden van nieuwe polyester jachten?
De markt vraagt naar een steeds hogere kwaliteit bij de aanschaf van een (gebruikt) jacht, jonge gebruikte jachten beginnen schaars te worden. Met het motor en zeiljachten programma van Delphia Yachten heeft Bestboats voor de markt in de Benelux een zeer breed aanbod nieuwe jachten. Daarnaast zijn de motorjachten van Delphia met hun uitstekende vaareigenschappen en ruimte interieur uitermate geschikt voor de Limburgse maasplassen, de Friese en Nederlandse wateren.
Om de markt beter te kunnen bedienen gaat Bestboats (Limburg)een samenwerking aan met de bestaande Delphia dealer Tornado Sailing in Makkum (Friesland), door deze samenwerking zijn wij in staat om in geheel Nederland service te verlenen en Delphia jachten af te leveren. Bestboats en Tornado Sailing zullen gezamenlijk beurzen en andere watersportevenementen gaan verzorgen.
BestBoats heeft zich in de afgelopen 25 jaar als Yachtbroker inmiddels bewezen op de Nederlandse en Internationale markt als motorbootspecialist voor jong(e) gebruikte motorjachten.
Bestboats onderscheidt zich op het visualiseren en presenteren van haar aanbod en dan met name online. “Online Marketing, een goed leesbare website en professionele presentaties en uitleg, is heden ten dage niet meer weg te denken om onze doelgroep te kunnen benaderen”, aldus Arie Drenth, oprichter/eigenaar BestBoats .
Als Partner van voor het eveneens gerenommeerde Linssen Yachts (Maasbracht, Limburg) heeft BestBoats permanent een mooi aanbod en breed pallet van gebruikte Linssen jachten.
Arie Drenth is erg zeer content met het dealerschap van Delphia; “Het omvangrijke programma motor en zeiljachten tussen de 7 en 15 meter van Delphia Yachts past precies binnen de behoefte die wij wensen te bedienen. De visie en toekomstplannen van Bestboats, sluiten dan ook naadloos aan bij die van Delphia yachts en Tornado Sailing.”
De een noemt de Delphia modellen eigenwijs, de ander vindt het perfect passen in de hedendaagse tijdsgeest, feit blijft dat de Delphia Yachts werf zeer goed afgewerkte en technisch topproducten levert.“Als toekomstig eigenaar krijg je een complete motor- of zeilboot, vakkundig ingericht met bijzonder veel ruimte, en met een prijs die je meer dan concurrerend kunt noemen.”, aldus Arie Drenth.
Samen met Tornado Sailing, als expert op het gebied van zeiljachten zijn wij zeer overtuigd dat deze samenwerking een groot succes zal worden”. Vanuit de samenwerking zijn er op onze locaties altijd diverse motor en zeiljachten beschikbaar voor bezichtigingen of proefvaarten.
BestBoats zal zich met Delphia Yachts presenteren op Boot 2017 Düsseldorf van 21 tot en met 29 januari 2017. Tijdens deze beurs zal de Delphia Yachts zowel de motorboten als zeilboten presenteren.
De Motorboten Escape 1150 Voyage en de Escape 1080 Soley vindt u in Hal 17 Stand C38. Van de zeilboten zullen de Delphia 40.3 en de Delphia 47 worden gepresenteerd in Hal 15 Stand B04.
Voor meer informatie www.delphia-yachts-benelux.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X