Informatie voor de watersporter

Beurs gebruikte boten 'Waterkampioen 2eHands Dagen' op 25 tot 28 augustus in Hoorn groeit

PERSBERICHT
Amstelveen – Voor de derde keer vindt in Hoorn de Gebruikte Botenbeurs plaats. In het laatste weekend van augustus liggen in deze haven tweehonderd motorboten, zeilboten, sloepen, sportboten en platbodems te koop. Zowel particulieren als bedrijven kunnen meedoen en hun boten verkopen.
De organisatoren ANWB en YachtFocus verwachten meer deelnemers dan ooit en bestellen extra steigers en tenten. Nieuw in 2011 is een drijvende steiger in de Karperkuil, waardoor de capaciteit in dit deel van de haven verdubbelt en bezoekers een ronde kunnen lopen. Voor het eerst zijn er ook tenten voor verkopers van watersportartikelen en -diensten. Ook nieuw is dat verkopers van nieuw gebouwde boten welkom zijn met hun demomodellen, zodat een nóg gevarieerder aanbod samenkomt.
Jeroen Rosier, uitgever watersport bij ANWB: “Voor particuliere verkopers verzorgt expertisebureau Garantex een Quick Scan waarde-indicatie, een rapport dat bij de verkoop van pas kan komen. Deze extra dienst is uniek voor een botenbeurs”. Dankzij de beschutte locatie in de prachtige historische binnenhaven is Hoorn een ideale plek voor een botenbeurs.
Medeorganisator Jan-Pieter Oosting zegt: “Hier heersen sfeer en gezelligheid. Het is een omgeving om goed zaken te kunnen doen. Dat raakt bekend en trekt steeds meer aanbieders. Hoorn is ook leuk dankzij z’n winkelaanbod, fijne horeca en de enorme inzet van bestuur en medewerkers van de gemeente.” Deelnemers kunnen inschrijven via de website www.gebruiktebotenbeurs.nl. Er is nog steeds ruimte voor zowel particulieren als bedrijven. De toegang voor bezoekers is gratis. De openingstijden zijn elke beursdag van 25 tot en met 28 augustus van 11 tot 18 uur.
Meer informatie www.gebruiktebotenbeurs.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht