Informatie voor de watersporter

Bij aankoop Yamaha buitenboordmotor gratis 'Flexible Rigging'-aanbieding met voordeel tot wel 1000 euro

PERSBERICHT
Schiphol Rijk – Yamaha Marine geeft gratis basispakket Flexible Rigging bij de aankoop van een nieuwe Yamaha buitenboordmotor model F30 t/m F130. Dit betekent dat onze klanten zelf de toebehoren kunnen selecteren, zodat men deze precies kan afstemmen op de door hen gekozen boot-motorcombinatie. Op volle kracht naar het voordeel dus. Tijdelijk voordeel tot wel € 1.000,-!

De ‘Flexible Rigging’-actie voor gratis accessoires geldt vanaf de F30

Om de toekomstige eigenaar makkelijker kennis te laten maken met dit programma, biedt Yamaha van 1 maart tot en met 30 juni 2019 extra veel voordeel. De koper krijgt namelijk bij aanschaf van een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor in de klasse F30 tot en met F130, een basispakket Flexibele Rigging cadeau. Dit betekent dat wanneer de koper een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor aanschaft, men de bijbehorende toerenteller, propeller en schakelkast kosteloos erbij krijgt. Men kan dus direct gas geven en met veel voordeel het water op!
Flexible Rigging
Het Flexible Rigging programma is speciaal in het leven geroepen voor de zwaardere Yamaha-buitenboordmotoren vanaf het model F30. De ervaring leert dat het voor onze klanten prettiger is wanneer de benodigde toebehoren zoals netwerkmeters, propellers en schakelkasten kunnen worden afgestemd op de gekozen motor-bootcombinatie. Uiteraard speelt de expertise van de Yamaha Marine-dealer een belangrijke rol in de samenstelling van het Flexible Rigging pakket.
Digitale netwerkmeter(s)
Dankzij de zeer duidelijk afleesbare toerentellers en snelheidsmeters, krijgt de bestuurder een precieze en betrouwbare weergave van alle belangrijke informatie zoals het brandstoftoevoerbeheer, de elektronische regeling van het stationaire toerental en de hoogte van uiteenlopende motorfuncties en de prestaties.
Schakelkast
Eenvoudig te monteren en speciaal ontworpen door Yamaha Marine. De soepele en prettige bediening geeft een onbezorgd gevoel en volop vertrouwen waardoor men optimaal kan genieten van de vrijheid op het water. Met wat voor doel men een Yamaha-buitenboordmotor ook gebruikt.
Aluminium propellers
De prestaties van een boot-motorcombinatie worden voor een groot deel bepaald door de propeller. Behalve de standaard propellers, biedt Yamaha de keuze uit een groot aantal andere propellers die in haar assortiment zijn opgenomen en die allemaal unieke eigenschappen bezitten voor optimale prestaties.
Voor een overzicht van de Flexible Rigging pakketten verwijzen u door naar de Yamaha Marine-dealer.
Meer informatie en de actievoorwaarden voor het gratis basispakket Flexible Rigging www.yamaha-marine.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht