Bij AVA Marine kun je alle verschillende lesboeken voor het examen vaarbewijs, marifonie en Marcom B bestellen

PERSBERICHT
Meppel – Na een prachtig mooi vaarseizoen gaan vele watersporters er voor om in de wintermaanden hun vaarbewijs- of marifoniecertificaat te behalen. AVA Marine is gespecialiseerd in nautische lesboeken- en navigatiemiddelen als plotters en passers en is voor vele nautische opleiders toeleverancier.
Als enige groothandel en toeleverancier biedt AVA Marine in haar leveringsprogramma alle lesboeken op het gebied van het vaarbewijs aan. Er kan worden gekozen uit de cursusboeken van de ANWB, Leidraad voor het Vaarbewijs, Vaarbewijs Academy of VBO Studiewijzer. Kies altijd de nieuwste uitgave zodat de lesstof goed aansluit op het te behalen examen voor een optimaal resultaat. Bovendien ontwikkelen de uitgevers de geboden lesstof steeds door middel van betere presentaties of met QR-codes waarmee instructie video’s kunnen worden bekeken voor extra ondersteuning.
Naast cursusboek Vaarbewijs zijn er ook cursusboeken beschikbaar ten behoeve Marifonie- & Marcom B en is er breed aanbod van passers, plotters en parallellinialen.
Meer informatie www.avamarine.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X