windverwachting

Bij Naupar Amsterdam kun je een overdekbare sloep huren met verwarmde banken en toilet

PERSBERICHT
naupar_adamAmsterdam – Sinds kort is de luxe sloep, Ivan Frank, opgenomen in de vloot van NAUPAR Amsterdam. Hierdoor kan iedereen die geïnteresseerd is in een vaartocht met een volledig uitgeruste sloep in en rondom Amsterdam gemakkelijker informatie opvragen, een optie nemen of een reservering plaatsen. “Wij zijn trots dat we deze stoere sloep tegenwoordig in ons aanbod hebben,” vertelt Pouwel Slurink, algemeen directeur van NAUPAR.
Van Rusland naar Amsterdam
De Ivan Frank werd in 1964 in Rusland gebouwd om gebruikt te gaan worden als reddingssloep bij de MS Ivan Franko, een Russisch passagiersschip. Ruim vijftig jaar later vaart het robuuste vaartuig, na een grondige restauratie, door de Amsterdamse grachten, op het IJ en in de omgeving van het stadscentrum.
Voorzieningen aan boord van de Ivan Frank
De Ivan Frank is tegenwoordig zo ingericht, dat passagiers op een comfortabele manier worden vervoerd. De sloep beschikt over stoelverwarming met fijne kussens en een overkapping, zodat de aanwezigen bij ieder weertype warm en droog zitten. Daarnaast hoeven er, dankzij de toiletten aan boord, geen sanitaire stops aan wal te worden gemaakt. “En het kookeiland met een gasbarbecue draagt bij aan sfeer én gemak, omdat er kan worden gegeten tijdens de vaartocht,” legt Slurink uit. “De Ivan Frank is dus voor iedere gelegenheid een barbecue-boot bij uitstek.”
Eigen aankleding tijdens bedrijfsuitjes
Aangezien de Ivan Frank kan worden aangekleed naar de huisstijl van een bedrijf, is de sloep een geschikte keuze voor onder meer bedrijfsuitjes of een uitstapje met relaties. Het vaartuig kan worden behangen met vlaggen, banners en/of magneetstickers, waardoor de Ivan Frank tevens dient als varende reclamezuil. “En dat daarin dan gezellig kletsende mensen zitten, die genieten van een hapje en een drankje, is alleen maar nóg positiever!”, aldus Pouwel Slurink.
Meer informatie www.naupar-amsterdam.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X