Bij Ribhuren.nl kan men verscheidene maten professionele RIB's huren met of zonder schipper voor plezier of beroep

PERSBERICHT
Heeg – Het Friese watersportplaatsje Heeg is een watersportbedrijf rijker. Sinds begin dit jaar is ribhuren.nl actief bezig met de verhuur van RIBs.
ribhuren.nl is uw partner als het gaat om RIB verhuur, RIB diensten en event-support op het water. De vloot van ribhuren.nl bestaat uit Tornado en Joker RIBs in diverse soorten en maten. De kleinste is 4,5 meter lang en de grootste wel 9 meter.
‘’Wij zien dat er vraag is naar losse verhuur van RIBs. Op dit moment is het erg lastig om een RIB te huren zonder schipper. Vaak worden RIBs alleen verhuurd met schipper voor bijvoorbeeld RIB-tochten over het IJsselmeer etc. Dat doen wij ook maar het kan dus ook zonder schipper wat ons uniek maakt in de markt. De verhuur van losse RIBs doet het nu al goed. Er is veel vraag van offshore bedrijven tot zeilverenigingen tot gezinnen die een dagje willen uitwaaien of zelf willen waterskiën’’ aldus Daan Geerdink van ribhuren.nl.
De boten hebben als thuishaven Heeg maar zijn per trailer of over het water door heel Europa te vervoeren en in te zetten.
Voor meer informatie www.ribhuren.nl