Bij Waterfront Yachts in Kortgene kun je nu ook de zeilboten Pointer 25, G2 en Randmeer kopen

PERSBERICHT
waterfrontsailing_pointer_G2Kortgene – Vanaf januari 2015 is Waterfront Yachts de exclusieve dealer voor België en Zuid-Nederland van de 3 topmerken van Jachtwerf Heeg: Pointer 25, G2 en Randmeer. Tijdens de Belgian Boatshow in Gent van 14-16 & 20-22 februari 2015 zal de Pointer 25 aan het Belgische publiek worden getoond.
Waterfront Yachts is het zusterbedrijf van Waterfront Jachtcharter in Kortgene aan het Veerse Meer in Zeeland. De ideale vaaromgeving voor deze drie zeilmerken. Nieuwe Randmeren komen in Kortgene in de verhuur en vanaf dit voorjaar kan men ook de Pointer 25 in Zeeland huren.
De Pointer 25 is een modern kajuitzeiljacht voor met uitstekende zeileigenschappen. Het ontwerp is zo vernieuwend dat het in de race was voor de ”European Yacht of the year 2015” verkiezing en nog in de race is voor de “Zeiljacht van het jaar 2015” verkiezing in Nederland.
De G2 is een unieke daysailer met een prachtige klassieke lijn, ontworpen voor snelheid en bedieningsgemak. Dit kenmerkt zich onder andere door een innovatief motorsysteem waarbij gekozen kan worden voor een buitenboord motor of voor een elektrische aandrijving.
De Randmeer is al ruim 50 jaar dé open zeilboot voor de sportieve zeiler. Het ontwerp is onlangs nog gerestyled tot een modern design met optimaal comfort voor de zeiler. Gedurende de Belgian Boat show zal de Pointer 25 gepresenteerd worden in Hal 8.
Meer informatie www.waterfrontyachts.nl en www.jachtcharter.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X