windverwachting

Bij Waterland in Monnickendam veel mogelijkheden om te zeilen tijdens Week van de Watersport

PERSBERICHT
Monnickendam – In de meivakantie (van 2 – 9 mei) zijn er tal van watersportactiviteiten bij Waterland! De Week van de Watersport wordt georganiseerd door heel Nederland en tijdens deze week nodigen we iedereen uit om kennis te maken met de watersport.
Bij Waterland Yacht Charter (op Jachthaven Waterland) is er een divers aanbod van zeil- en motorboot activiteiten. U kunt bijvoorbeeld meezeilen op een van de J/70s, manoeuvreren met de PTS motorboot of meezeilen met de J/97. Zelf zeilen ervaren in een kleinere boot kan natuurlijk ook met de 12voets jol of de Fox 22. Zo ervaart u het zeilen of zeilles krijgen in een ongedwongen setting. Meer informatie en het hele programma vind u op de site.
Op Jachthaven Waterland vindt u Zeilschool Waterland. Het adres voor zwaardboot zeilen en surfen! Van Optimist, RS Tera, Laser tot RS Feva, alle boten zijn aanwezig. Nieuw dit jaar is de RS Aero. Op alle middagen is het mogelijk om met alle open boten van Zeilschool Waterland te varen. Afvaart is om 13:30 uur en duurt tot 17.00 uur.
Meer informatie www.waterlandyacht.nl en www.zeilschoolwaterland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X