Informatie voor de watersporter

Bij Waterland Yacht Charter in Monnickendam kunt u in 2014 de nieuwste Dehler 38 en sportieve J/97 huren

PERSBERICHT
waterland_2014Monncikendam – De nieuwste Dehler 38 en sportieve J/97 van J-Boats behoren tot de meeste recente innovaties in de zeilwereld. Waterland Yacht Charter heeft deze nieuwste topzeilers in de vloot opgenomen. Een primeur, want nergens anders in Nederland zijn deze ‘raspaarden’ op zeilgebied in 2014 te huur. Heerlijke schepen voor een comfortabele vaarvakantie met familie, maar ook voor sportieve zeilers die meer knopen uit de wind willen halen.
Dehler 38
Deze nieuwe Dehler van 38 voet heeft zeer goede zeileigenschappen. Het is uitgerust met een electrowinch voor het grootzeil en heeft standaard gennaker aan boord voor zeilers die vaart willen maken. Met drie comfortabele hutten is het schip ook voor een grotere bemanning geschikt, maar met zijn tweeën is het ook een heerlijk en eenvoudig te bedienen zeiljacht.
Bloedsnelle J/97
De J/97 combineert een mooi interieur met alles erop en eraan, inclusief de vermaarde J/Boat zeileigenschappen. Het is een prettig zeilend schip en is ook geschikt voor familiezeilen. Maar de schipper die voor snelheid gaat vaart met deze bloedsnelle J/97 alle andere zeilers moeiteloos voorbij!
All-inclusive
Echte droomschepen zijn te huur bij Waterland volgens een heldere all-inclusive formule. Steeds meer zeilliefhebbers kiezen voor de flexibiliteit van verhuur en zien af van scheepseigendom. Waterland Yacht Charter is sinds 1985 gespecialiseerd in de verhuur van Dehler en X-Yachten. De stap naar J/Boats is enkele jaren geleden gemaakt met een J/22 in de dagverhuur en dit jaar uitgebreid met twee typen J/70. Verhuur kan per dag, per week of in een flexibel jaarabonnement.
Waterland biedt in 2014 een abonnement voor het gehele vaarseizoen. Jan Zetzema: “De huurder betaalt een vast jaarbedrag. Wij zorgen voor onderhoud en een vaarklaar schip. Mocht de abonneehouder een periode niet willen varen, dan kunnen wij voor verhuur zorgen. Het is een prima manier om kosten terug te verdienen, terwijl de jaarhuurder toch het gevoel heeft dat hij altijd over een eigen schip kan beschikken.”
Waterland
De drie hoofdactiviteiten van de Waterland nautische bedrijvengroep in Monnickendam zijn: jachthaven, jachtverhuur en zeilopleidingen. De moderne Jachthaven Waterland (480 ligplaatsen tot max 25 m) ligt in het gezellige Zuiderzeestadje aan de Gouwzee. Op het eigentijdse watersportterrein zijn ook zeilschool, zeilmakerij, onderhoud/reparatiebedrijf, winkel en horeca gevestigd.
Meer informatie www.waterlandyacht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht