windverwachting

Bij Zeilnet kunt u een zeiljacht huren met een extra hoge korting naast de vroegboekkorting in Italië, Ibiza, Kroatië en Turkije

PERSBERICHT

zeilnet__211114
foto: Zeilnet

Amsterdam – Een zeiljacht huren met veel korting? Dat kan… als je op tijd boekt. Op dit moment worden vroegboekkortingen van 10% tot 20% gegeven. Het einde van deze ‘vroegboekkorting-periode’ is per land verschillend. In Italië, Ibiza, Kroatië en Turkije loopt het traditioneel tot 31 december. Daarna worden de vroegboekkortingen allemaal minder. In Griekenland zijn de kortingen vaak langer geldig.
De periode en de hoogte staan op onze website voor de meest gangbare verhuurders vermeld. Voor de andere verhuurders weten wij wereldwijd ook waar wat te halen valt. Wij adviseren daar graag in. Bovendien geeft Zeilnet nu 5% extra introductiekorting op jachthuur en flottielje. Deze korting komt bovenop de vroegboekkorting.
Vroeg boeken heeft meer voordelen: Hoe eerder je boekt, hoe groter het aanbod is. Het is aan te raden om vroeg te boeken wanneer er bijzondere wensen aan het jacht gesteld worden, bij zeer populaire bestemmingen of als de vakantie in de schoolvakanties valt.
We bieden jachtuur wereldwijd aan en flottielje zeilen in Griekenland, Italië, Ibiza, Kroatië en Turkije. In de schoolvakanties zijn er gezellige kinderflottieljes. Graag neemt Zeilnet je mee op een fijn, zonnig en goed verzorgd zeilavontuur.
Meer informatie www.zeilnet.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X