windverwachting

Bijzondere woningen aan het water en de haven in Zeeland en Zuid-Holland op luxewonenaanwater.nl

PERSBERICHT
luxewonenaanwaterMiddelburg – Als water(sport)liefhebber wilt u niets liever dan direct aan het water wonen. Vanuit uw eigen woning de hele dag genieten van een adembenemend uitzicht over het water. Met uw eigen jacht praktisch voor de deur, aangemeerd in een bruisende jachthaven, zo de zee opvaren. Luxe wonen aan water heeft op zulke toplocaties prachtige splinternieuwe appartementen te koop. Een nieuw (t)huis; wonen in een maritieme sfeer, rust en ruimte.
Residence Weumelinghe in Wemeldinge
Met een bijzondere ligging direct aan de Oosterschelde is het in ‘Residence Weumelinghe’ altijd genieten van het fenomenale uitgestrekte zicht over het water. Of men nu gaat zeilen, waterskiën, kanoën of duiken het Zeeuwse water (de Oosterschelde) geeft iedere keer weer een bijzonder gevoel! De appartementen zijn met 125 m2 riant bemeten en bieden vanuit de woonkamer een fenomenaal uitzicht op het water. Op het zonnige terras kunt u fijn genieten.
Het Dok Vlissingen
Wonen in ‘Het Dok Vlissingen’ is absoluut thuiskomen; heerlijk ontspannen in een royale woonruimte op een toplocatie met eigentijdse architectuur. Prachtig uitzicht over het water en alle winkels, de jachthaven en de fraaie boulevard met de uitgestrekte stranden op loopafstand. Wat een luxe!
Goede verkoop
In zowel ‘Het Dok’ als ‘Weumelinghe’ is er momenteel veel animo voor de woningen. In enkele dagen tijd zijn beide locaties een aantal enthousiaste toekomstige bewoners rijker!
Vanzelfsprekend is ‘Luxe wonen aan water’ zeer verheugd over deze ontwikkelingen en heten zij de kopers van harte welkom.
Luxe wonen aan water
‘Het Dok Vlissingen’ en ‘Residence Weumelinghe’ zijn beiden een product van ‘Luxe wonen aan water’. ‘Luxe wonen aan water’ biedt op diverse toplocaties in Zeeland en aan de jachthaven van Scheveningen prachtige appartementen aan.
Meer informatie www.luxewonenaanwater.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X