Informatie voor de watersporter

Blad en televisieprogramma Yacht Vision verder met Walter Knopper als hoofdredacteur en Harro van Dalen als presentator

PERSBERICHT
Zwolle – Waterspreng Media is verheugd met de komst van Walter Knopper als nieuwe hoofdredacteur van Yacht Vision Magazine, en Harro van Dalen als presentator van het televisieprogramma Yacht Vision. Na een korte periode van afwezigheid door ziekte, heeft voormalig hoofdredacteur en presentator Epco Ongering aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels heeft hij die uitdaging gevonden bij de Telegraaf Media Groep.
Met de komst van Walter Knopper haalt Waterspreng Media een gepokt en gemazelde hoofdredacteur en bladenmaker in huis. Knopper werkte voorheen als uitgever, hoofdredacteur en freelance watersportjournalist bij verschillende watersporttitels. “Yacht Vision is zo’n beetje het lievelingetje van de watersportbranche”, meent Knopper. “Ik vind het een prachtige uitdaging om een blad te maken dat alle watersporters aanspreekt. Yacht Vision is er voor zeilers, motorbooteigenaren, sloepbezitters en andere vaarweggebruikers maar vooral voor mensen die van het leven genieten.” Veel wil Knopper in eerste instantie niet aan de succesvolle titel veranderen: “Varen is leuk en dat moet Yacht Vision Magazine ook zijn”, aldus de kersverse hoofdredacteur.
Ook nieuwkomer Harro van Dalen is geen onbekende in de watersportbranche. Van Dalen werkte onder andere voor HISWA Rai Multimedia en presenteerde afgelopen televisieseizoen het programma ‘Varen en zo’. “Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging”, aldus van Dalen. “Yacht Vision is het enige watersport gerelateerde televisieprogramma op de Nederlandse zenders dat al jaren loopt, en de kijkdichtheid is ieder seizoen weer uitstekend. Ik ben er trots op om het komend televisieseizoen te mogen presenteren”, aldus de nieuwe presentator.
Inmiddels is onder leiding van de nieuwe hoofdredacteur Walter Knopper, Yacht Vision Magazine nummer 5 gerealiseerd. Deze zal vanaf 17 juni te koop zijn en bij de abonnees op de deurmat vallen. Ook de opnamen van het televisieprogramma Yacht Vision voor het nieuwe televisieseizoen zijn inmiddels gestart.
Meer informatie www.yachtvision.com en  www.waterspreng.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht