Informatie voor de watersporter

Blokland Non Ferro breidt uit en garandeert superieure know how inzake voortstuwing van jachten

PERSBERICHT
Sliedrecht – Blokland Non Ferro BV, opgericht in 1962 is een bekende speler binnen de Nederlandse marine industrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp, productie en levering van koelers en warmtewisselaars voor de binnenvaart. Daarbij is het bedrijf ook actief in de jachtbouw en produceert het al tientallen jaren schroefas- en roersystemen.
Onlangs heeft Blokland Non Ferro BV haar personeelsbestand uitgebreid met twee voormalig Amartech medewerkers: Martijn Jouwsma en Bram Fase. Elk hebben zij 13 tot 15 jaar internationale ervaring op het gebied van scheepsvoortstuwing. Naast deze twee ex. managers van Amartech, is ook 3d CAD engineer Jan van Dalen aangetrokken.
De mogelijkheden van ontwikkeling en productie van hoogwaardige voortstuwingsproducten zijn hiermee verder uitgebreid. Gecombineerd met de reeds bestaande mogelijkheden binnen Blokland Non Ferro BV, is hiermee een aantrekkelijke combinatie van superieure know-how, ervaring en productie capaciteit ontstaan.
Blokland Non Ferro BV biedt de volgende mogelijkheden:
– standaard of klantspecifiek ontworpen voortstuwingsoplossingen voor jachten en bedrijfsvaartuigen
– standaard of klantspecifiek ontworpen roersystemen inclusief roerblad
– ontwerp en levering van koelers en warmtewisselaars
– verkoop en distributie van ‘Technical marine equipment’
Indien gewenst worden de producten ontworpen, geproduceerd en geleverd inclusief een certificaat van alle bekende classificatie bureaus. Blokland Non Ferro BV levert alleen kwaliteitsoplossingen en producten. Een goede service staat hoog in het vaandel.
Het ontwerp van schroefas- en roerinstallaties is gericht op maximaal comfort met een minimum aan trillingen en geluid aan boord.
Meer informatie www.bloklandnonferro.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht