Informatie voor de watersporter

Boatshow Hollandse Plassen 23 -25 juni op Westeinderplassen Aalsmeer

Van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni vindt de derde editie van de Boatshow Hollandse Plassen bij Jachthaven Kempers aan de Westeinderplassen in Aalsmeer plaats. De boatshow is dé in-water boatshow voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe boot of gewoon het watersport gevoel wil ervaren. Deze editie is extra feestelijk vanwege het 50-jarig bestaan van Kempers Watersport.

Nieuwe boten

Zo’n 20 verschillende jachtwerven presenteren hun boten, van sloep tot zeilboot, aan het publiek. Kempers Watersport presenteert twee primeurs: de nieuwe Alfastreet Marine 21 Open ‘Electric’ en de Alfastreet Marine 28 Cabin. Naast deze primeurs liggen er nog zo’n 40 boten aan de steigers van onder andere Isloep met Rapida 650, 750 en 777, Verschuur Watersport en Qualia Tenders met de Qualia QT25. Nieuw op de boatshow is Dock Steel met de Dock Steel 580, Ruyter Watersport uit Woerden en Nappasion met de 750 TT.

default

Naast boten in het water vind je op de kade onder andere boottrailers van Vanclaes, Van Suydersee Verzekeringen en onderhoudsproducten van Master Yacht Care. Maas Autogroep is aanwezig met de Volkswagen ID.Buzz. Benieuwd hoe hij rijdt? Stap gerust in voor een proefrit.

Nieuwe activiteiten

Zin om zelf het water op te gaan? Dat kan! De Electric Sub Company biedt de mogelijkheid om zelf de E-SUB (Electric Stand Up Boating) te proberen. Zo kun je met 6 km/u geruisloos de Westeinderplas over suppen. Ook gewone supboards liggen klaar om op te stappen. Kinderen kunnen ook de watersport ervaren. Er liggen verschillende zeilbootjes aan de steiger waar kinderen de zeilexperience kunnen beleven.

Jubileum

Kempers Watersport viert haar 50-jarig bestaan tijdens de boat show. Het hele weekend staat dan ook in het teken het jubileum met diverse verrassingen voor het aanwezige publiek. Gratis toegang Toegang tot de Boatshow Hollandse Plassen gratis. Bezoekers kunnen hun ticket reserveren en een complete lijst van deelnemers- en boten vinden via www.boatshowhollandseplassen.nl.

Voor meer informatie: boatshowhollandseplassen.nl

Foto: Boat Show Hollandse Plassen

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht