Informatie voor de watersporter

Boegbeeld: Het Nieuwe Magazine voor Watersportend Nederland

Met veel enthousiasme introduceert Arimpex Media Services “Boegbeeld“, het gloednieuwe magazine speciaal voor watersportend Nederland! Boegbeeld wordt uitgegeven door Arimpex Media Services, bekend als de uitgever van het voormalige Botentekoop Magazine. De ervaren redactie staat garant voor inspirerende en informatieve inhoud die perfect aansluit bij passie voor watersport.

Of je nu een fervente zeiler, gepassioneerde surfer, enthousiaste kajakker bent, of gewoon geniet van een ontspannen dagje sloepvaren, Boegbeeld is hét tijdschrift voor echte watersporters. De inhoud bestaat uit een mix van watersportbeleving, tests van nieuwe producten, bijzondere vaargebieden, de watersport lifestyle en aanbiedingen van nieuwe en gebruikte boten op de markt. De vormgeving gebeurt in eigen huis bij AMS.

De lancering van Boegbeeld vindt plaats tijdens de HISWA 2024. Het nieuwe magazine zal voor de prijs van €6,95 verkrijgbaar zijn op verkooppunten zoals Ako, Primera, The Readshop en Bruna. Daarnaast wordt het magazine toegevoegd aan online bestellingen bij verschillende watersportwinkels en webshops.

Boegbeeld brengt kwalitatief hoogwaardige informatie onder de aandacht van een gepassioneerd en betrokken publiek. De omvang van het eerste nummer zal rond de 100 pagina’s bedragen en er worden circa 10.000 exemplaren gedrukt. Van elke editie zal een digitale variant op internet worden geplaatst.

Arimpex Media Services kijkt ernaar uit om Boegbeeld tot een groot succes te maken!

Voor meer informatie: boegbeeldmagazine.nl

Foto: Arimpex Media Service

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht