Informatie voor de watersporter

Boek Jeroen Siebelink 'De Oversteek', het dramatische en waargebeurde verhaal over zeilers in een ontwrichtende situatie

PERSBERICHT
Op de Atlantische Oceaan en zo’n duizend kilometer van de Amerikaanse kust, vlak bij de plek waar ooit de Titanic verging, dobbert een zeiljacht rond. De grote oversteek naar Nederland is niet helemaal verlopen als gepland. De bemanning had een sportieve vakantie in gedachten, maar het is een strafkamp geworden. Vijf mannen en een vrouw op een roerloos bootje van dertieneneenhalve meter in de grote oceaan. Sommige bemanningsleden blijven koortsachtig zoeken naar een uitweg, andere zijn onaanspreekbaar en liggen levenloos gestapeld in hun kooien. Een drijvend mortuarium. Terwijl ze wachten op het moment dat het roer eronderuit valt, het schip vol water loopt en ze naar de diepte zinken, vragen ze zich af hoe het zover kon komen.
Een waargebeurd verhaal over hoe mensen omgaan met een onvoorziene, ontwrichtende situatie. De een bevriest, de ander vecht, maar als het er werkelijk om gaat, moeten ze allemaal constateren dat ze niet de persoon waren die ze dachten te zijn.
Jeroen Siebelink is schrijver en journalist. Bij Thomas Rap publiceerde hij eerder het veelgeprezen De Lange. Het verhaal van Dick Nanninga en Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony’s Chocolonely.
336 pagina’s dikke paperback (ISBN: 978 94 004 0795 4) Prijs: €19.99. Ook verkrijgbaar als ebook. Verschijningsdatum 21 juni 2018.
Meer informatie www.thomasrap.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht