windverwachting

Boot Akkrum importeur van AB inflatables met 'lichtste RIB' Lammina 7.5 UL

PERSBERICHT
boot_akkrum_lamminaUL_7_5Akkrum – AB inflatables, een onderdeel van de AB Marine Group, staat wereldwijd bekend als een toonaangevende designer en producent van opblaasboten voor zowel de leisure markt als de professionele markt. De AB opblaasboten hebben een reputatie van innovatief design, superieure constructie en hoge tevredenheid onder de gebruikers. De opblaasboten worden met name gebruikt door veeleisende watersporters. AB opblaasboten is één van de weinige producenten in de wereld wiens producten zowel zowel CE als NMMA gecertificeerd zijn.
Compact en toch voldoende ruimte: Lammina 7,5 UL
Door hun jarenlange ervaring met hoogwaardige materialen (Orca CSM Hypalon, polyester en aluminium hull’s, etc.) is AB er in geslaagd een kleine, maar toch ruime tender te maken. De Lammina 7.5 UL is met zijn afmetingen van 2,44 x 1,50 meter compact, maar beschikt over voldoende binnenruimte om 3 volwassenen te kunnen vervoeren. Dit model beschikt zelfs over een categorie C-keur in de CE-normering.
Lammina 7.5 UL
Met een gewicht van maar 30 kg (inclusief roeizitting en roeispanen) is het veruit de lichtste rib is deze lengte in de markt. De V-hull is gemaakt van 3.17 mm/0.125” Marine legering aluminium. Op de hull zitten verschillende spray llines waardoor de rib ook op snelheid goed te controleren is. De blank aluminium hull is aan de binnenzijde voorzien van comfortabel anti slip materiaal en is goed bestand tegen weersinvloeden en zout water. De adviesprijs incl. 21% Btw is € 2.995,-
Uw eigen unieke kleurstelling
AB is één van de weinige producenten in de wereld die tegen meerprijs opblaasboten maakt in een kleurstelling van uw keuze. Zo heeft u niet alleen een topproduct, maar ook een uniek exemplaar.
Aanvullende informatie
Boot Akkrum verzorgt de import en distributie van de AB opblaasboten voor de
Benelux (Nederland, België en Luxemburg) en Duitsland.
Meer informatie www.bootakkrum.nl en www.abinflatables.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X