Informatie voor de watersporter

Boot Akkrum verkoopt nieuwe polyethyleen Whaly 440 new Classic sloep

PERSBERICHT
bootakkrum_whalyAkkrum – In het voorjaar van 2014 komt Whaly boten met een nieuw model, de “new Classic”. Een robuuste sloep met een elegant karakter. Een sloep met twee gezichten! De eerste internationale  presentatie vindt plaats op Boot Düsseldorf 2014. In Nederland zal de nieuwe Whaly op Boot Holland begin februari in Leeuwarden te zien zijn.
Elegante Recreatiesloep
De Whaly new Classic is speciaal ontwikkeld voor elektrisch varen en laat zich gemakkelijk voorstuwen. De vele comfortabele zitplaatsen in combinatie met genoeg opbergruimte staan garant voor heerlijke dagtochten. De Whaly new Classic kan ook goed gebruikt worden in combinatie met een benzine buitenboordmotor.
De Whaly new Classic is leverbaar met of zonder stuurstand. De stuurstand wordt centraal in de boot geplaatst en de benodigde kabels worden onderdeks naar de motor gevoerd. Hierdoor gaat een minimale hoeveelheid leefruimte verloren als men kiest voor het comfort van een stuurstand. De in de romp geïntegreerde stootbeugel aan de achterzijde biedt bescherming aan de motor.
Het onderhoudsarme karakter van polyethyleen kunststof zorgt er voor dat men kan genieten van de ontspanning op het water, zonder veel tijd te hoeven besteden aan het onderhoud en behoud van de sloep. Wel de lusten, (niet de) weinig lasten. Ideaal voor het hectische bestaan van de hedendaagse watersporter.
Specificaties
Lengte : 4,37 meter
Breedte : 1,89 meter
Gewicht : 220 Kg
Aantal personen: 6-8
Type motor : buitenboord max. 8 pk
Kleuren: Leverbaar in verschillende kleuren: Grijs-mix, Donker Blauw en Donker Grijs
Verkoopprijs: Leverbaar vanaf € 3.950,- incl. 21% Btw
Whaly boten
De Whaly polyethyleenboten worden al ruim 10 jaar gewaardeerd om de vaareigenschappen en het stootvaste en onderhoudsarme materiaal. De modellen, variërend in lengte van 2,10 tot 4,40 meter, zijn geschikt voor de beginnende en doorgewinterde watersporter door hun stabiele en koersvaste romp.
Ondanks de economische situatie is Whaly een groeiend merk. Door de interessante prijs-kwaliteitverhouding neemt het aantal verkochte boten elk jaar toe. Naast Nederland worden de boten geleverd aan importeurs in onder andere Duitsland, België, Frankrijk, Polen, Kroatië, Spanje, Engeland, Canada, Egypte, Libië, en Australië. Een product met wereldklasse en Hollands signature!
Informatie
Whaly polyethyleenboten worden in Nederland en Duitsland gedistribueerd door Boot Akkrum uit Akkrum (NL),
Whaly is een product van Whaly Nederland.
Meerinformatie www.whaly.com en www.bootakkrum.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht