Boot Boulevard Heeg viert 7 en 8 oktober 2017 tienjarig bestaan met alle soorten boten-show 'groter dan ooit'

PERSBERICHT

Erik van Veen en Anton van Wijk (r): “Ik geloof niet dat er een watersportdorp in Nederland is, waar zo’n divers aanbod van watersportbedrijven gezamenlijk een weekend lang open huis hebben…”

Heeg – Op 7 en 8 oktober is Heeg weer één grote Boot Boulevard. Tien jaar geleden werd alweer de eerste editie georganiseerd. De jubileumeditie van dit jaar is groter dan ooit.
“Heeg is watersport” begint initiator Erik van Veen van Da Vinci Yachts. “Iedereen kent Heeg van het zeilen en de bootjes”, vult Anton van Wijk van De Stille Boot aan. Sinds de terugkeer van Van Veen met Da Vinci in Heeg is Boot Boulevard Heeg weer als vanouds. “Dit jaar doen weer meer bedrijven mee. Ik geloof niet dat er een watersportdorp in Nederland is, waar zo’n divers aanbod van watersportbedrijven gezamenlijk een weekend lang open huis hebben.” betoogt Van Wijk.
Samen met gerenommeerde bedrijven als Hoora Watersport, Ottenhome Heeg en Miedema Sails wordt Boot Boulevard Heeg 2017 georganiseerd. Dit jaar voor het eerst met een Nautische markt op zaterdag. Voor deze nautische markt kunnen particulieren zich aanmelden en een tafel reserveren. De huur van de tafel is € 20,- De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting Friese Tjottervloot. Op zondag hebben we een familiedag in het centrum van Heeg met live muziek, solar boot races, Tjotter varen, suppen en diverse andere activiteiten.
“In Heeg is werkelijk voor alle watersporters wat te vinden; kleine boten, grote boten, zeilscholen, verhuur van open zeilboten, kajuitzeilboten, platbodems, sloepen, zeilmakers, supboards, onderhoudsbedrijven, jachtmakelaars, houtbouwers, havens, schiphuizen, elektrische boten, winterstalling, eigenlijk te veel om op te noemen.
Kom het zelf maar bekijken op 7 en 8 oktober!” is het devies van Van Wijk en Van Veen.
Boot Boulevard Heeg
zaterdag 7 en zondag 8 oktober
beide dagen van 10 tot 17.00 uur
Aanmelden voor de nautische markt kan via nautischemarkt@bootboulevardheeg.nl. Deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan de Boot Boulevard Heeg beach flag.
Meer informatie www.bootboulevardheeg.nl