windverwachting

Boot Düsseldorf ligt vol met grote boten


productie Eric van Staten / Zeilen

Dusseldorf – De Duitse economie zit in de lift en dat is goed te merken op de grootste indoorwatersportbeurs van Europa, Boot Düsseldorf. Dit jaar heeft de organisatie ruim 5000 m² meer vloeroppervlak aan exposanten weten te verkopen. Dat betekent dat de 17 hallen flink voller met boten liggen dan de vorige jaren.

Zoals elk jaar is Boot, zoals de beurs officieel heet, de belangrijkste Europese plek voor de introductie van nieuwe modellen voor alle internationaal opererende werven. En al zijn we de laatste jaren iets minder dik vertegenwoordigd, ook dit jaar is het grootste contingent buitenlandse exposanten nog altijd dat van de Nederlanders. Het concept van de afgelopen jaren, waarbij vooral wordt gefocust op de breedte van de watersportmarkt, wordt vastgehouden en waar mogelijk uitgebreid. En dus kunnen de bezoekers niet alleen genieten van de mooiste nieuwe modellen boten, maar ook van alle spullen voor watersporten als duiken, kanoën, raften, wakeboarden, waterskien en vissen. Ook is er een enorm aanbod aan nautische bestemmingen en vaarvakanties.

In de Vaarkrant de belangrijkste primeurs die in de Messehallen van Düsseldorf te zien zijn. (De Telegraaf Vaarkrant, www.boot.de)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X