Informatie voor de watersporter

Boot Holland 2024 in een nieuw jasje!

Het staat als een paal boven water: de markt is de afgelopen jaren flink veranderd. Boot Holland koerst graag mee en zal daarom in 2024 de bezoekers en exposanten verrassen. In iedere hal staat een thema of segment centraal. Daarmee verandert de indeling ten opzichte van de afgelopen jaren!

De imposante steiger gaat verhuizen en de sloepen, tenders en weekenders meren zoveel mogelijk in één hal aan. Daarnaast krijgt duurzaam varen een eigen hal en is het funpaviljoen terug van weggeweest! Kortom het belooft een verrassende beurs te worden. Ben je enthousiast over de nieuwe plannen en wil je onderdeel uitmaken van Boot Holland.

Profiteer van vroegboekkorting!
Schrijf je zo snel mogelijk in en profiteer van het extra voordelige vroegboektarief. Daarbij ontvang je ook nog eens 10 relatiekaarten gratis! Deelname met standaard standbouw, eigen standbouw, trussbouw of een plekje op één van de pleinen: alles is mogelijk! Inschrijven voor Boot Holland 2024 gaat gemakkelijk en snel via het online inschrijfformulier. Voor meer informatie over de deelnamemogelijkheden kun je een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met de beursorganisatie.

Zet de nieuwe datum van Boot Holland 2024 alvast in je agenda en zorg dat je de boot niet mist. Boot Holland 2024 belooft weer een prachtige aftrap van het watersportseizoen te worden met frisse ideeën en voor ieder wat wils. Van 6 tot en met 10 maart 2024 meren er weer meer dan 250 vertrouwde en nieuwe deelnemers aan in het WTC Expo te Leeuwarden met opnieuw vele primeurs voor deze gezellige beurs. Ook het funpaviljoen is terug van weggeweest voor nét dat beetje extra watersportbeleving!

Voor meer informatie: boot-holland.nl

Foto: Boot Holland

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht