windverwachting

Bootaccessoires Vinkeveen viert vrolijk 25-jarig jubileum ondanks Speurders en Marktplaats

AMSTERDAM – Uren kan je erin ronddwalen. En dat hebben inmiddels ook tienduizenden watersporters in Nederland gedaan. Bootaccessoires Vinkeveen bestaat vandaag 25 jaar. Het bedrijf is afgelopen kwart eeuw uitgegroeid tot een instituut.

Een deel van de winkel van de 69-jarige Frans den Dekker in Vinkeveen doet denken aan een rommelzolder. Maar dan wel een rommelzolder van een oude oma op een plek van haar huis waar je nog nooit was en waar je ieder moment kleine en grote schatten kunt tegenkomen.

Beginjaren
Dit is het deel van de zaak waar de tweedehands goederen worden verkocht. In de beginjaren van de winkel, begin jaren negentig, was dit deel nog groter. De helft van alles wat toen werd aangeboden was tweedehands. De rest waren nieuwe artikelen die Den Dekker zelf inkocht. ,,Het aandeel van de tweedehands goederen in mijn winkel is de afgelopen jaren kleiner geworden’’, aldus Den Dekker. ,,Nu is het een derde van alles wat hier staat. Het werd minder de afgelopen jaren maar is nu weer stabiel.’’

Doorverkocht
En dat betekent dat in deze tijd van Speurders en Marktplaats er toch behoefte blijft aan een winkel waar tweedehandse watersportartikelen kunnen worden gebracht die voor commissie worden doorverkocht. (De Telegraaf Vaarkrant)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X