123 stickers

Bootbouw School nodigt amateur bootbouwers uit voor de HISWA 2017

PERSBERICHT

bootbouwschool
foto: bootbouwschool.nl

Den Helder – Na de afgelopen drie succesvolle jaren van de Amateur Boot Bouw Award (ABBA), waarin naar voren kwam dat er best veel amateurs hun eigen boot bouwen, wil de Bootbouw School de nieuwe lichting weer een kans geven om hun boot op de Hiswa te showen. Hiervoor wordt de ABBA 2017 georganiseerd in samenwerking met de Hiswa en Spiegel der Zeilvaart.
Heeft u een boot gebouwd? Een roeibootje van twee meter? Een skiff of kano van welk formaat dan ook? Of een zeil- of motorschip van acht meter? Iedereen die mee wil doen is welkom. We hebben alles al een keer ingezonden gehad en veel plezier beleefd aan het enthousiasme van de vele bouwers.
Wie zelf mee wil doen, kan zich opgeven door een mailtje te sturen naar vliehout@gmail.com. Dit jaar wordt de ABBA georganiseerd door Wiel Toussaint. Stuur hem je verhaal en je mooiste foto’s. Voorbeelden vind je op de site.
Niet meedoen aan de ABBA maar toch je boot op de site voor zelfbouwers? Stuur dan ook wat foto’s én je verhaal naar info@bootbouwschool.nl. Maar wél meedoen blijft leuker! En natuurlijk zijn er maar een paar gelukkigen, die de Hiswa ook echt halen. Behalve naar de boot wordt gekeken naar het hele proces, de achtergronden van het verhaal en de gebruikte materialen.
Meer informatie www.bootbouwschool.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X