Informatie voor de watersporter

Bootplus.nl verrijkt assortiment met Hides H2O brilkoord-drijver-opberghoes voor brildragers op het water

bootplus_h2ohidesWEESP – BootPlus.nl heeft vanaf 20 april jl. het assortiment uitgebreid met de Hives 3-in-1 brilkoord (Brilkoord – Drijvende Retainer – Opberghoes). Het gebeurt bijna iedere watersporter wel eens dat zijn of haar bril in het water valt. Over het algemeen geldt voor spullen die in het water vallen: weg is weg. Dankzij het Hides H2O drijvend brilkoord is dit verleden tijd.
Naast het feit dat de H2O een brilkoord is, zorgt de neopreen drijver ervoor dat uw bril altijd 100% blijft drijven. Ook kan vrijwel elke bril of zonnebril in de neopreen doek gevouwen worden waardoor deze functioneert als beschermhoes tegen krassen en vuil.
Drijfvermogen in felle kleuren
Hides H2O is de ultieme oplossing voor elke watersporter. Voor actieve watersporten als zeilen, golf- en kitesurfen is de H2O shortie ontwikkeld. Deze zit strakker achter het hoofd waardoor de bril steviger aanvoelt en moeilijker kan worden verloren. Hides H2O is in diverse kleuren van fel oranje tot beschaafd zwart leverbaar. Ook in opgevouwen toestand blijft een brilkoord met bril 100% drijven.
Meer informatie www.bootplus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht