windverwachting

BootPlus verkoopt Funke-antenne en filter om storing televisie door 4G signaal te voorkomen

WEESP – Door het ‘uitrollen’ van het 4G netwerk voor mobiele telefonie, dreigen er problemen te ontstaan voor de goede ontvangst van Digitale Televisie (zoals Digitenne) welke ook veel wordt gebruikt aan boord van schepen.
Doordat de frequentie van het 4G signaal bijna grenst aan dat van Digitale Televisie, kan deze het signaal verstoren en zelfs blokkeren. Het TV beeld wordt blokkerig en veranderd van kleur. Soms wordt het gehele beeld ‘bevroren’.
Het Agentschap Telecom geeft aan dat een dergelijke storing voorkomen kan worden door gebruik te maken van hoogwaardige bekabeling en stekkers.
Nog beter: Het ontvangstsignaal van Digitale Televisie nauwkeurig te filteren, zodat de aangrenzende frequentie van het 4G netwerk wordt genegeerd. De toepassing van een 4G LTE interference free antenne of filter is de enige manier om het tv-signaal te beschermen tegen deze continue verstoring.
BootPlus heeft twee oplossingen voor dit onvermijdelijke probleem. Deze bestaat uit een Funke DSC550 4G LTE antenne (€ 38,95) en een Funke 4G LTE790 filter (€ 24,50).
Meer informatie www.bootplus.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X