Boston Whaler komt met nieuwe onzinkbare 210 Montauk-visboot en 285 Conquest-cabin cruiser

PERSBERICHT
Amsterdam – Boston Whaler breidt haar legendarische Montauk familie uit met de introductie van de stoere en geheel nieuwe 210 Montauk. Een welkome aanvulling van de tot nu toe grootste Montauk in de line-up met de alom bekende eigenschappen van ongekende functionaliteit en duurzaamheid.
De toegevoegde waarde van de zelflozende visboot ten opzichte van de gehele succesvolle en populaire serie is het fors toegenomen ruimte comfort, de vergrootte opbergruimte en een uitneembaar chemisch toilet in de console. Ook de grotere brandstof capaciteit biedt meer actieradius en veiligheid.
De uitbreiding van handige nieuwe optie’s zoals een T-Top, zonnedek en ski beugel maken de Montauk tot een veelzijdige en flexibel platform. Zo is de van oorsprong onzinkbare visboot nu ook zeer geschikt voor dagrecreatie en watersport.
Standaard motorisering is een nieuw ontwikkelde zuinige en krachtige 4 takt Mercury met 150 pk vermogen met een cylinder inhoud van 3.0 L die garant staat voor veel trekkracht bij lage toeren . Voor nog meer sensatie is er een upgrade mogelijk naar een 4-takt Mercury Verado met wel 200pk.
Ook gloednieuw is, de 285 Conquest een royale cabin cruiser, een doorontwikkeling op zijn succesvolle voorganger in styling en functionaliteit. Het resultaat van de design afdeling zal veel hoofden doen draaien. Deze schitterende Conquest is zoals alle Whalers, ontworpen met het unieke gepatenteerde onzinkbare Unibond Systeem en vooral de hardcore offshore vissers zullen deze veiligheid op zee zeer waarderen.
Uniek is de hardtop met geïntegreerde voorruit om ook onder de slechtste weersomstandigheden bescherming te bieden. De robuustheid en ergonomie van dat systeem is ongeëvenaard en zet nieuwe maatstaven. De cabine is veranderd in een ambiance van sfeer en luxe en de toegenomen ruimte biedt tevens meer praktische opberg mogelijkheden.
De standaard motorisering wordt verzorgd door twin “state of the art” Mercury Verado’s met 450 pk en kan uitgebreid worden tot maximaal 500pk.
Meer informatie www.ewdriessen.nl