Informatie voor de watersporter

Boten met Vetus-motoren vervoeren in Londen VIP's en toeschouwers Olympische Spelen

PERSBERICHT
Schiedam – Vetus is de drijvende kracht achter het vervoer van de toeschouwers tijdens het grootste sportevenement ter wereld in London later dit jaar!
Tijdens het evenement worden voor zowel het publiek als voor de VIP gasten speciale boten ingezet als vervoermiddel tussen de stad en het Olympisch park. 2012 Games Canal Service ontwikkelde voor dit evenement unieke ‘pendelboten’, gebaseerd op het ontwerp van de typische Engelse ‘Canal boats’, om te voorzien in het vervoer van ruim 200.000 bezoekers in twee weken. Voor het vervoer van VIP gasten tijdens het evenement worden de Nederlandse Bullit Tenders ingezet.
Zowel de 2012 Games Canal Service boats als de aluminium Bullit Tenders zijn volledig uitgerust met Vetus Equipment en beschikken over een van de welbekende gele Vetus-motoren!
Beide bootbouwers geven aan voor Vetus te kiezen vanwege:
1. De betrouwbaarheid van het Vetus product.
2. Het complete assortiment; Vetus biedt een totaalconcept van systemen. Van de motor en alles rondom de motor, het uitlaatsysteem, schroefassysteem, vuil- en drinkwatersystemen tot ventilatie en ankersysteem. Totaal levert Vetus veertien systemen.
3. Het hoogwaardige service netwerk van Vetus.
Over Vetus
Het ontwikkelen van innovatieve systemen voor uw boot, daar is het waar het bij Vetus om draait. Vetus bedenkt en ontwikkelt  systemen bestaande uit een zeer uitgebreid assortiment producten om de boot in een optimale technische conditie te houden.
Vetus is al meer dan 45 jaar één van ´s werelds toonaangevende bedrijven als het gaat om innovatieve producten voor de pleziervaart en de kleine beroepsvaart. Niet voor niets wordt onze catalogus in meer dan 100 landen regelmatig geraadpleegd door ingenieurs van gerenommeerde jachtbouwers en gebruikt als educatief lesmateriaal op nautische opleidingen.
Meer informatie www.vetus.com
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht