Botenbeurs Overijssels WaterEvent op 13, 14 en 15 april in Blokzijl verwacht weer een volle haven én kade

PERSBERICHT
Blokzijl (Overijssel) – Op 13, 14 en 15 april a.s. zijn er meer dan honderd schepen te bezichtigen in de Havenkom van Blokzijl, tijdens het Overijssels WaterEvent. Het evenement heeft een regionaal karakter, maar landelijke allure. Wie denkt dat er alleen boten in de haven te bekijken zijn, heeft het mis. Ook op de kade wordt veel gezelligheid verwacht. Er staan allerlei activiteiten en bezienswaardigheden op het programma.
Volle haven en gevulde kade
Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 staat Blokzijl weer helemaal in het teken van water. In de havenkom van Blokzijl wordt een grote verscheidenheid aan boten gepresenteerd. Naast de gebruikte botenshow, waar meer dan 100 schepen aan het publiek worden gepresenteerd, is er dit jaar ook weer veel informatie over nieuwbouw jachten en sloepen. Op de kade rondom de haven staan veel stands met watersportkleding o.a. van Pelle Petterson, watersportapparatuur, toebehoren en gadgets. Natuurlijk is er ook aandacht voor nautische lifestyle. Op het evenement treft u dus alle informatie op gebied van watersport.
Meer dan nautisch
Ook voor de meer algemeen geïnteresseerde bezoeker is er genoeg te bezichtigen. Zo treft u er toeristische informatie uit de regio’s IJsseldelta, Waterreijk, Vechtdal en Meppel. Bezoekers kunnen genieten van diverse optredens van bands en koren uit de regio. En natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om iets lekkers te drinken of te eten binnen bij één van de karakteristieke horecagelegenheden of natuurlijk buiten op een terras! Op zaterdag wordt vanaf 16.00 uur een spetterend optreden verzorgd door The Groove Company, de grootste feestband in Nederland.
Informatie
De toegang van het Overijssel WaterEvent is gratis. De openingstijden zijn als volgt: vrijdag en zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid, de kosten voor het parkeren zijn € 3,-. Voor het programma van de dag zijn programmaboekjes verkrijgbaar die u krijgt aangereikt bij het parkeren.
Het Overijssels WaterEvent geeft de bezoekers uitgebreid de gelegenheid kennis te maken met de nautische beleving van de regio’s IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. De organisatie van Het Overijssels WaterEvent heet iedere bezoeker van harte welkom.
Meer informatie op www.hetwaterevent.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X