Informatie voor de watersporter

Botenbouwdag onder Vripack-vlag op 22 juni in Sneek laat deelnemers in één dag hun eigen bootje bouwen

Sneek – Op zaterdag 22 juni a.s. organiseren de Technasium leerlingen van het Bogerman te Sneek voor het eerst een Vripack Botenbouwdag. Dit jaar vindt de grande première plaats op het Potten terrein te Offingawier

Bart Bouwhuis van Vripack vertelt: “Vripack heeft sociale activiteiten hoog in het vaandel staan en het idee van een Vripack Botenbouwdag spookte al een tijdje bij ons door het pand. Door de samenwerking met het Technasium ontstond een mooie ‘win win’ situatie waardoor we dit evenement gezamenlijk de body konden geven die het verdient”.

Het doel van de Botenbouwdag is het organiseren van een familie gericht evenement met een inspirerende en leerzame achtergrond waarbij de verbinding tussen watersport en jeugd in het middelpunt staat. Tijdens de Botenbouwdag zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden maar centraal staat het bouwen van een eigen boot in één dag.

Voor de ontwikkeling van het bouwpakket zijn er een aantal Technasium leerlingen samen met het Vripack team aan de slag gegaan. Het complete bouwpakket t.w.v. €100,- kan vanaf 1 april t/m 1 juni besteld worden via de speciaal ontworpen website: www.botenbouwdag.nl.

De opbrengst van de Botenbouwdag zal samen met een vast bedrag per verkocht bouwpakket geschonken worden aan stichting Sailing Kids. Een passende organisatie binnen het initiatief van dit evenement. (Maritiemnieuws.nl, www.botenbouwdag.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht