Informatie voor de watersporter

Botenwacht gaat samenwerking aan met organisatie Reddingsdienst.com

PERSBERICHT
Purmerend – Reddingsdienst.com is een samenwerkingsverband met Botenwacht Nederland aangegaan. Waar enkele steunpunten van Reddingsdienst.com ook al steunpunt van Botenwacht waren, is er een samenwerkingsverband aangegaan voor alle klanten van Botenwacht welke op het water met problemen geconfronteerd worden.
Botenwacht Nederland is een organisatie die landelijke pechhulp aan schepen levert. Leden krijgen op locatie technische assistentie en worden zo snel als mogelijk weer op weg geholpen. Reddingsdienst heeft vorig seizoen al klanten van Botenwacht Nederland geassisteerd, maar nu zijn er officiële afspraken gemaakt.
Alle klanten van Botenwacht Nederland die op open water met problemen te kampen krijgen, zullen door Reddingsdienst geassisteerd worden om weer veilig aan de kant te komen. Eenmaal aan de kant gekomen, kan de monteur van de Botenwacht aan boord gaan voor de technische assistentie.
Reddingsdienst.com is een overkoepelende organisatie die lokale bedrijven uit de bergings- en reddingsbranche onder één naam bijeen brengt. Alle steunpunten zijn zorgvuldig beoordeeld op kwaliteit en betrouwbaarheid.
Meer informatie www.reddingsdienst.com en www.botenwacht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht