Informatie voor de watersporter

Botenwacht versterkt positie in watersport verder dankzij samenwerking met ANWB en Unigarant verzekeringen

PERSBERICHT
Schaijk – In navolging op de merken FBTO en Avéro Achmea hebben nu ook de verzekeringlabels ANWB verzekeringen en Unigarant verzekeringen hun bootverzekering optioneel uitgebreid met een pechhulpdekking van Botenwacht Nederland. Met deze samenwerking verstevigt Botenwacht Nederland opnieuw haar positie in de watersport.
“Uiteraard zijn we erg trots op dit resultaat. Dat nu ook uitgerekend Nederlands bekendste pechhulpverlener
ANWB samen met Unigarant het vertrouwen geeft aan Botenwacht, is voor ons een teken dat we, samen met onze steunpunten reeds jaren geleden de juiste weg zijn ingeslagen en dat we met de pechhulpverlening van Botenwacht een unieke landelijke dienst bieden.”aldus algemeen directeur van Botenwacht Nederland, Mick Eijsten.
Met de komst van deze twee verzekeringslabels bieden nu vier verschillende watersportverzekeringen hun verzekerden de optie om zich tegen een klein bedrag per jaar te verzekeren voor pechhulp op locatie. Dit houdt in dat, indien gestrand met de boot, men nu 7 dagen in de week hulp kan verwachten van Botenwacht Nederland. Kleine storingen worden nu dan ook direct verholpen zodat men nog dezelfde dag de vaartrip kan voortzetten.
Een unieke servicedienst als je bedenkt dat via de reguliere weg, wachttijden op technische assistentie tijdens het vaarseizoen tot meerdere weken kunnen oplopen. Daarnaast is het via de reguliere weg vaak niet eens mogelijk om bijvoorbeeld tijdens de weekenden of tijdens vakantieperioden hulp te krijgen, terwijl juist dit voor de meeste mensen de momenten zijn tijdens welke ze de geliefde watersporthobby kunnen uitoefenen.
Pechhulpdekking van Botenwacht kan men nu dus afsluiten via de bootverzekeringen van FBTO, Avéro Achmea, ANWB en Unigarant maar men kan zich ook direct bij Botenwacht aanmelden als lid.
Meer informatie op www.botenwacht.nl (en op www.anwb.nl, www.unigarant.nl, www.averoachmea.nl en www.fbto.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht