Bouwer en ontwerper van aluminium boten Bon Boating presenteert de CrossTender 700, half speedboot, half tender

PERSBERICHT
Wateringen – Bon Boating aluminium boten en sloepen introduceert de CrossTender 700, een nieuw model tender voor 2018. De CrossTender, Cross van kruising tussen speedboot en tender is in verschillende lengtes leverbaar en uitgerust met geïntegreerde 90 PK outboard. Dit wil zeggen dat de buitenboordmotor in een bun is weggewerkt, zodat deze in alle stilte zijn werk kan doen.
Met 90 pk zal de te behalen snelheid ruim boven de 50 km/u liggen. Door het uitgekiende onderwaterschip is dit met recht een wolf in schaapskleren! Een snel onderwaterschip gecombineerd met een uniek design rompvorm. Het interieur is uiterst modern vormgegeven waarbij de rondzit achter uniek is door de twee geïntegreerde loungebedden voor het ultieme relax moment.
De afbeeldingen zijn render plaatjes een 3D ontwerp zodat u een impressie krijgt van het uiteindelijke resultaat. De CrossTender zal deze winter in aanbouw zijn op onze werf te Wateringen.
De Bon Boating CrossTender wordt aangeboden als casco vanaf 24.450,- euro incl. btw waarbij er dan gekozen kan worden uit vele opties om de boot geheel naar eigen wens uit te voeren o.a. het wrappen van de boot, koellade, design teak kuipvloer en zwemplateau en veel meer!
CE-keur: D8 / C 5 personen
Lengte: 6.86 mtr.
Breedte: 2.50 mtr.
Diepgang: 0.35 m ( motor omhoog )
Doorvaarhoogte: 1.10 mtr.
Motorisering: 20 / 90 PK
Gewicht: (excl. Motor )± c.a. 800 kg
Meer informatie www.bonboating.nl

1 Bericht

  • Luuk Rietjens

    2 jaren geleden / 15 augustus 2020 om 15:51 uur

    Is deze tender ook te koop als snijpakket voor zelfbouw?

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X