Bouwer stalen jachten ABIM presenteert Boot Düsseldorf primeur al tijdens 'open dagen' op 29 en 30 december 2015

PERSBERICHT
abimOssenzijl – Op dinsdag 29 en woensdag 30 december a.s., een kleine maand voordat ‘Boot Düsseldorf’ ‘s werelds grootste watersportbeurs de deuren opent, presenteert ABIM haar beursprimeur. De compleet vernieuwde ABIM-Classic 118 Exclusive, met het “zwevende interieur”, is o.a. voorzien van de allernieuwste Permateek Multicolor dekbekleding. Daarnaast kunt u 2 ABIM-Classics 128 Exclusive in verschillende stadia van afbouw bekijken.
Permateek zal aanwezig zijn met meerdere soorten dekbekleding, waaronder het eerder genoemde compleet nieuwe Multicolor dek.
Yachtcontrol zal de opvolger van digitenne presenteren dat, zoals het er nu naar uitziet, in 2017 zal verdwijnen. Hiervoor biedt Yachtcontrol TV kijken via internet aan. Dit pakket is samen met ABIM Yachting ontwikkeld als totaalpakket voor inbouw in bestaande schepen.
Miedema Sails heeft een nieuwe kijk op het maken van cabriotenten en bimini’s. Miedema Sails zal tijdens de ABIM-huisshow enkele leuke acties aanbieden, waaronder het geheel dicht maken van bimini’s van bestaande schepen.
In de verkoophal liggen 6 zeer goed onderhouden ABIM-Classics aan een gloednieuw steiger afgemeerd. Het aanbod varieert van de ABIM-Classic 108 t/m de ABIM-Classic 148
Onder het genot van een glaasje glühwein en een oliebol kunt u rustig rondkijken en al het ABIM nieuws in u opnemen.
Meer informatie www.abim.eu