Informatie voor de watersporter

Bouwmeester Watersport in Hardinxveld-Giessendam geeft 12 januari cursus techniek buitenboordmotoren

H’VELD-G’DAM – Lenard Bouwmeester van Bouwmeester Watersport BV geeft zaterdag 12 januari een buitenboordmotorcursus voor de buitenboordmotorliefhebber en watersporter. ,,Altijd al meer willen weten hoe een buitenboordmotor werkt, hoe u hem onderhoudt en wat u moet doen bij problemen? In deze cursus komt alles aan bod.”
Voor de cursus, die voor 50 procent uit theorie en 50 procent praktijk bestaat, is geen vooropleiding nodig. De onderwerpen die aan bod komen zijn: werking buitenboordmotor, verschillen en gelijkenissen buitenboordmotoren, het zoeken van storingen, het verhelpen van veel voorkomende storingen, preventief onderhoud (hoe en waarom), schroeven. Bouwmeester laat veel buitenboordmotoren zien, gebruikt filmmateriaal, open gezaagde echte buitenboordmotor, veel onderdelen en meerdere echt draaiende buitenboordmotoren in de cursus.
,,Voor iedereen die wil weten welke problemen je kan tegenkomen en hoe die te voorkomen en te verhelpen zijn, en voor iedereen die zelf onderhoud uit wil voeren en het maximale uit de buitenboordmotor wil halen is dit een leuke cursus. En hij is nog kostenbesparend ook”, zegt Bouwmeester, die gecertificeerd buitenboordmotortechnicus (hoogste niveau) is door Evinrude, Johnson, Yamaha, Honda, Mercury en Mariner.
De kosten bedragen € 125,00 per persoon inclusief boordboek buitenboordmotoren, koffie/thee met gebak, lunch en frisdrank.
Meer informatie Het Kompas Sliedrecht en www.bouwmeesterwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht