123 stickers

Brancheorganisatie HISWA en belangenvereniging ANWB gezamenlijk op HISWA RAI 2017

PERSBERICHT
ANWB Waterkampioen en HISWA presenteren zich op de HISWA-beurs van 8 t/m 12 maart in gezamenlijke stand die geheel in het teken staat van Welkom op het water. De campagne wil nieuwe watersporters enthousiasmeren en bestaande watersporters nog meer te laten genieten van hun activiteiten op het water.
De ANWB met haar inmiddels 90-jarige Waterkampioen sluit zich graag bij de campagne aan. De samenwerking is een logische. De ANWB en HISWA werken al decennia nauw samen in de belangenbehartiging voor de realisering en behoud van de staande mastroute, goede leveringsvoorwaarden in de watersport en doen samen mee aan campagnes om de veiligheid op het water te verbeteren.
Beide organisaties zijn al sinds mensenheugenis actief in de watersport. Zo maakte de ANWB al in 1905 haar eerste waterkaart voor de watersporter. De Waterkampioen verscheen voor het eerst in 1927. HISWA als brancheorganisatie van de watersport werd in 1932 opgericht.
Surfsimulator en herdruk eerste Waterkampioen uit 1927
Op de HISWA Amsterdam Boat Show in hal 2 (standnummer 02.322) kunnen bezoekers en exposanten kennismaken met de campagne Welkom op het water. Voor hen ligt een herdruk van de eerste Waterkampioen uit 1927 klaar. Bezoekers kunnen ervaren hoe leuk golfsurfen is met een Virtual Reality bril op. Meedoen aan de quiz – de Watersportcheck- kan zomaar leiden tot een gratis dagje op het water.
Meer informatie www.welkomophetwater.nl