Informatie voor de watersporter

Brunel zoekt in last minute operatie 'avonturiers' voor vacatures walteam Volvo Ocean Race

PERSBERICHT
Amsterdam, 25 juli 2017 – Vanaf oktober 2017 doet Team Brunel voor de vierde keer mee aan de zwaarste zeilrace ter wereld, de Volvo Ocean Race. Na het succes van 2015, waarin het team van de ervaren Nederlandse schipper Bouwe Bekking als tweede eindigde, is er nu maar één doel: winnen. Goed nieuws voor avonturiers: Team Brunel heeft nog een plekje vrij.

De Volvo Ocean Race gaat in 9 maanden langs 12 bestemmingen, verspreid over 5 continenten en eindigt juni 2018 in Scheveningen. Om dit jaar de titel te veroveren, zal Team Brunel met het sterkst mogelijke team aan de start moeten verschijnen. Het team is nog op zoek naar crewleden, waaronder een shore crew engineer. Een ware avonturier met 2-3 jaar werkervaring op het gebied van engineering.
Bouwe Bekking, de meest ervaren Volvo Ocean Race schipper: “De Volvo Ocean Race is een gigantisch avontuur, onderschat niet hoe zwaar het is. De shore crew engineer zal mentaal en fysiek getest worden. Je zal onder extreme omstandigheden het schip moeten onderhouden. Ook al zeil je niet zelf, je werkt wel onder zeer uitputtende omstandigheden, dag en nacht.”
Carrière maken met een reis rond de wereld?
Tot 30 augustus kun je solliciteren op de functie Engineer voor de Brunel shore crew via de onderstaande site. Er worden ook nog mensen gevraagd met organisatorische capaciteiten.
Maikel Pals, directeur Brunel Nederland: “De mogelijkheid om deel uit te maken van de Volvo Ocean Race als eerste job bij Brunel is natuurlijk fantastisch. We creëren hiermee een bijzondere kans voor jonge talenten. Iets dat wij iedere dag doen, maar waarbij deelname aan de Volvo Ocean Race extra bijzonder is. De nieuwe generatie technici kan zo op een uitzonderlijke manier ervaring opdoen in het vakgebied. Iets wat je je leven lang niet meer gaat vergeten en symbool staat voor de stroomversnelling die Brunel een loopbaan kan geven.”
Meer informatie www.brunel.net

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht