windverwachting

Brunox producten voor het onderhoud van het staal op uw boot en van vouwfietsen aan boord

Haarlem – Zo tegen de winter met de boot op de kant, gaat het onderhoud gewoon nog door. Met name op plaatsen, waar u met de boot in het water slecht bij kunt, of op plaatsen  onder de waterlijn. Voor wie te maken krijgt met  roestvorming op z’n vaartuig is er dan Brunox Epoxy. Dit zwitserse topproduct lost de roest op en vormt tegelijkertijd een beschermende epoxy-deklaag op uw vaartuig. Plamuren of aflakken en u bent deze roest weer de baas.
Ook voor de vouwfietsen aan boord
Veel watersporters laten hun vouwfietsen voor het gemak op de boot. Dat kan best, maar tegelijkertijd blijft de omgeving natuurlijk wel zo vochtig, dat het niet onverstandig is de fietsjes aan boord tegen corrosie te beschermen. Daarvoor is er Brunox Turbo Spray. Dit middel werkt tegelijkertijd corrosiewerend en smeert ook de bewegende delen. Van schakelmechnisme en remblokhouders tot en met de ketting en kettingtandwielen aan toe! Door ook het fietsframe zelf in te spuiten of met een doordrenkte doek schoon te wrijven, polijst u het en beschermt u het ook tegen corrosie, roest en vuil. Brunox Turbo Spray kleeft niet en verharst niet. Speciaal voor de ketting van perfectionisten brengt Brunox ook nog Brunox Top-Kett op de markt.
Dankzij de doelmatigheid van al deze Brunox-producten kunt u het volgende seizoen weer ongestoord varen en fietsen. De Brunox- onderhoudsproducten zijn op een groot aantal verkooppunten en ook online verkrijgbaar.
Meer informatie www.brunox.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X