Informatie voor de watersporter

Brunswick Marine converteert gegevens naar NMEA 2000 en komt met nieuwe propellers voor zwaardere dieselmotoren

PERSBERICHT
brunswick_200213Amsterdam – Brunswick Marine in EMEA introduceert een nieuwe SmartCraft netwerkgateway. Het nieuwe netwerk voor SmartCraft Gateway converteert motor- en systeemgegevens naar het protocol NMEA 2000 voor gebruik op niet-Mercury digitale meters en displays. De nieuwe NMEA 2000 Gateway kan worden gebruikt op single en multi motor installaties.
Mercury Marine komt ook met een nieuw assortiment Bravo III propellers die speciaal zijn ontworpen voor krachtigere dieselmotoren.
De nieuwe Bravo III-dieselpropellers zijn ideaal voor zwaardere boten met een 250 tot 350 pk-dieselmotor en een Bravo III-aandrijving
Bravo III-dieselpropellers zijn voorzien van een duurzame matte afwerking en bieden een ongeëvenaarde acceleratie, grip en cavitatieweerstand dankzij het robuuste ontwerp van de voorste vierbladspropeller met grote diameter en de achterste driebladspropeller met kleinere diameter.
“Moderne dieselmotoren met drukvulling leveren een hoog koppel bij een zeer laag toerental,” zegt Dirk Bjornstad, Category Director van Mercury Propellers. “Dankzij hun grotere blad oppervlak en extra cup kunnen de Bravo III-dieselpropellers dat vermogen aan en geven ze een uitstekende grip, wat bij boten met dieselmotor resulteert in vermindering van de tijd om in plané te komen en voorkoming van cavitatie en ventileren. Ook zorgen ze voor meer bow lift.”
Voor zwaardere boten met dieselmotor bieden de nieuwe Bravo III-dieselpropellers van Mercury de allerbeste combinatie van prestatie en kwaliteit in de huidige markt
Bravo III-dieselpropellersets zijn verkrijgbaar met 21 tot 27 inch spoed (oplopend per twee inches) en passen op een standaard Bravo III-, Bravo III X- en Bravo III XR-drive.
De nieuwe Bravo III-dieselpropellers zijn nu verkrijgbaar.
Meer informatie www.brunswick-marine.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht