Informatie voor de watersporter

BVA Auctions organiseert online veiling van de complete voorraad van watersportwinkel Aquaparx in Zevenaar

PERSBERICHT
Zevenaar – Het magazijn van de watersportwinkel Aquaparx in Zevenaar gaat verhuizen, daarom gaat de complete showroom en magazijnvoorraad onder de virtuele hamer. Veilingplatform BVA Auctions organiseert in opdracht van de eigenaar een online veiling. Tijdens de kijkdag op zaterdag 16 februari kunnen alle producten bekeken worden in Zevenaar. Meebieden kan online tot en met 20 februari 2019.
Het bijzondere aanbod bestaat o.a. uit RIBS en rubberboten, waterfietsen, Fisherpro 260 Plus opblaasbare visboten, buitenboordmotoren, ankers, bumperboats, SUP planken, snorkelmaskers en meer.
Aquaparx is een begrip dat staat voor kwaliteit, service en eenvoud op het gebied van watersport & opblaasbare producten. Zowel in de ruime showroom als op het internet zijn zij zeer actief met de verkoop van o.a. opblaasbare spa’s, rubberboten, visboten, buitenboordmotoren en de bijbehorende accessoires.
Kijkdag:
Op zaterdag 16 februari 2019 is het mogelijk alle kavels te bekijken van 10:00 tot 14:00 uur. Locatie: Edisonstraat 84, 6902 PK Zevenaar.
Meer informatie www.bva-auctions.com en www.aquaparx.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht