Informatie voor de watersporter

C-Yacht presenteert nieuwe website en huisstijl op Hiswa te Water

Lelystad – C-Yacht vaart een nieuwe koers en presenteert zich daarmee tijdens de Hiswa te Water van 6 t/m 11 september 2011. Het merk C-Yacht van de werf Zaadnoordijk Yachtbuilders B.V. dat al bijna 70 jaar garant staat voor hoogwaardige jachtbouw kwaliteit, zet zichzelf opnieuw op de kaart met een nieuwe look and feel. Zowel de huisstijl van het merk als de website hebben een grondige make-over gekregen.
Directeur Jan Muller: “Na de succesvolle lancering van de nieuwste C-Yacht 10.50 is nu de huisstijl aan de beurt, een logische stap in de succesvolle opmars die ons merk maakt. Het merk C-Yacht ademt nu nog meer klasse en vertrouwen uit en is helemaal up to date aan wat we willen uitstralen anno 2011”. Per 1 september is de make-over geheel doorgevoerd.
Succesvol
C-Yacht vaart duidelijk een nieuwe koers. Na de naamswijziging van Compromis naar CYacht is het hard gegaan met het merk. Diverse nieuwe modellen zijn de afgelopen 10 jaar geïntroduceerd. Na jongste lancering van de C-Yacht 10.50 is het nu de beurt aan de huisstijl: het merk wordt op frisse wijze opnieuw in de markt gezet, compleet met nieuw logo en een geheel vernieuwde website.
Ook voor bestaande klanten
Lennart Noorlander, hoofd marketing: “Een goede overzichtelijke website wordt steeds belangrijker, daarom hebben we gekozen voor een moderne website waar alles eenvoudig te vinden is en die meer te bieden heeft dan alleen wat basisinfo en foto’s”. De site biedt niet alleen veel informatie voor toekomstige C-Yacht bezitters, ook voor huidige C-Yacht en Compromiszeilers is de website interessant. Zo staat de site vol filmpjes en bijna 200 testen en tekeningen van alle zeiljachten die Zaadnoordijk Yachtbuilders ooit gebouwd heeft. Ook zijn nog nooit eerder gepubliceerde foto’s te vinden van alle classics. “Compleet met Tips en Trucs is het een echt naslagwerk geworden voor onze huidige en toekomstige zeilers”.
Vertrouwd merk
De werf achter het merk C-Yacht is de bijna 70 jaar oude werf Zaadnoordijk Yachtbuilders. Zaadnoordijk is een van meest succesvolle en kwaliteitgeoriënteerde werven van Nederland. Met meer dan 7.000 gebouwde schepen is werf uit Heerenveen een grote speler in Nederland.
Meer informatie www.c-yacht.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht