Informatie voor de watersporter

Channel Cruises Holland verbreedt charteraanbod met plezierjachten, 'varen en fietsen' en traditionele zeilschepen met een gegarandeerde afvaart

PERSBERICHT
Monnickendam – Channel Cruises Holland biedt per dit seizoen een breder aanbod van schepen aan. Momenteel zijn wij marktleider als het gaat om de verhuur van motorcharterschepen. Vanuit ons netwerk en onze klanten komt steeds meer de vraag om een breder pakket.
Door het aanbod aan schepen te verruimen kunnen wij aan deze vragen voldoen. Tegelijkertijd zijn de activiteiten van Aquavarius ondergebracht binnen de formule van Channel Cruises. Hierdoor bieden we niet alleen charterschepen aan maar is ook de huur van zeil- en motorboten uit de ‘witte vloot’ mogelijk geworden. Hans van Vilsteren gaat dit proces leiden.
Channel Cruises Holland is geen traditioneel boekingskantoor, maar wil juist met alle bestaande partijen, waaronder zowel schippers als boekingskantoren, een goede samenwerking aangaan.
Nieuw in de markt is dat de komende zomer zeilweekends op traditionele schepen met een gegarandeerde afvaart zijn georganiseerd. Harlingen en Enkhuizen zijn de vertrekhavens waarbij zowel gast, schipper als wederverkoper/agent al van te voren weet waar hij aan toe is! Een nieuw concept waarbij met name Channel Cruises Holland een behoorlijk financieel risico neemt.
Channel Cruises Holland biedt ook de populaire fietsvaarvakanties van Boat Bike Tours aan. Deze combinatie van varen op een motor- of zeilschip en fietsen mag zich in een sterk groeiende interesse verheugen.
Meer informatie Channel Cruises Holland – Zeilreiswinkel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht