windverwachting

Comfortabele Kormorans motorjachten van Kuhnle Tours nu ook in Friesland te huur

PERSBERICHT
Roermond – Vanaf de seizoensstart in 2014 is het mogelijk om de comfortabele Kormorans motorjachten van Kuhnle Tours ook te huren in Friesland.
Grote meren en talrijke verbindingskanalen zijn typerend voor het Friese landschap. Honderden ophaalbruggen, liefdevol bewaarde windmolens, historische puntgevel huizen en een weids landschap zijn karakteristiek voor dit deel van Nederland. Het (vrijwel) ontbreken van sluizen maakt Friesland nog aantrekkelijker voor een bootvakantie.
Ook aan land valt er van alles te beleven. Bezoek in Sneek de historische binnenstad met onder meer de Waterpoort en het stadhuis. Of neem een kijkje in de Bonifatiusstad Dokkum. Een bezoek aan de hoofdstad Leeuwarden zult u niet gauw vergeten. Het aanleggen gaat overal gemakkelijk en aan gezellige eetgelegenheden en cafés is geen gebrek.
U kunt kiezen uit 3 typen boten:
• Primus-Kormoran 940
• Primus-Kormoran 1140
• Primus Kormoran 1280
De Primus Kormorans zijn ruime schepen die van alle gemakken zijn voorzien.
Vanuit Sneek kunt u diverse mooie routes verkennen waaronder bijvoorbeeld de route: Sneek, Dokkum, Leeuwarden, Akkrum, Sloten, Bolsward, Sneek. Voor de Kormorans heeft u geen vaarbewijs nodig. U bent al een weekendje onderweg vanaf 580 euro!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kuhnle-Tours Nederland op telefoonnummer 0475-332059

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X