123 stickers

Commissaris van de Koningin in Friesland Jorritsma: “Wij gaan nog 200 miljoen meer investeren in waterrecreatie”

Leeuwarden –  Commissaris van de Koningin in Friesland John Jorritsma was vrijdag tijdens de opening van Boot Holland vol lof over de beurs en de organisatie. Hij stipte de diversiteit aan, noemde Boot Holland onderscheidend en vond dat met de start van de beurs de lente begon.

Jorritsma in z’n openingswoord: “We zitten aan de top als het gaat om vaarrecreatie en willen dat zo houden. Daartoe hebben we laatste jaren 250 miljoen euro in de watersport gestoken. Het geld is onder meer gebruikt voor het aanleggen van aquaducten, het verhogen of beweegbaar maken van bruggen, het aanleggen van havens en andere ligplaatsen en het verbeteren er van. In totaal is 750 km vaarweg aangelegd. Om aan de top te blijven wordt de komende jaren nog 200 miljoen extra in verbeteringen gestopt.”

Wie niet in de gelegenheid is om Boot Holland – tot en met woensdag 16 februari in het WTC in Leeuwarden – zelf te bezoeken, hoeft nu ook weer niet alles te missen.  In samenwerking met KlikenCo-produkties van Richard de Jonge publiceert de redactie van de Waterkampioen ter plekke een dagelijkse nieuwsbrief met ‘weetjes en feiten’  vanaf de beursvloer.  Behalve dat dit ‘ANWB Beursjournaal’ in gedrukte vorm beschikbaar is voor de bezoeker in Leeuwarden wordt het ook gepubliceerd op de site van ‘ANWB watersport’ (voorheen  ‘De Waterkampioen’) .  (GPTV – videoverslag)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X