Informatie voor de watersporter

F-238 Fishfinder en dieptemeter van Condor Electronics brengt de modernste techniek voor de laagste prijs

PERSBERICHT
Merksplas (B) – De gloednieuwe Condor F-238 legt de lat hoog wat betreft prijs kwaliteit voor een compacte visvinder. Met zijn laatste nieuwe, snelle processor en uitermate gevoelige ontvanger, is dit een toestel dat zo goed presteert, dat dit voorheen alleen met veel duurdere toestellen mogelijk was. De verbeterde autorange functie van de Condor f-238 spaart je een hoop zorgen van diepte aanpassingen, nu kan je je volledig op het vissen concentreren. Alle vergrote objecten , zeker vissen worden automatisch getoond door de gesofisticeerde identificatie software van dit toestel als vis symbolen op het scherm met een digitale aflezing van de diepte waarop ze zich bevinden.
De high-tech, super gevoelige ontvanger met zijn geavanceerde automatische gain-controle systeem geeft een verbazend goede diepte prestatie weer. De nieuwe software met zijn 4 toetsen menu is makkelijk in gebruik, net zoals de rest van onze toestellen. Elk van de vier display vensters op het scherm. toont duidelijk de juiste instellingen, aanpassingen kunnen worden gecontroleerd op een horizontale grafische balk. dus het intuïtieve karakter van de besturing van Condor f-238 is verder verbeterd, deze instellingsnormen zijn nooit eerder bereikt in deze klasse van fishfinders.
Aanpassingen en instellingen worden permanent opgeslagen in het geheugen van het apparaat, zelfs wanneer de Condor f-238 uitgeschakeld is. Wanneer u de unit weer aanzet, staan de instellingen uit de laatste sessie ingesteld.
het grote 4,3” scherm zorgt voor een perfecte zichtbaarheid uit elke hoek en met elke licht condities, zelfs met een zonnebril op. De koude cathode achtergrondverlichting is volledig dimbaar voor een optimaal zicht ‘s nachts. De spiegeltransducer, is opgenomen als standaard onderdeel van het pakket en beschikt over een speciale hydrodynamische vorm die perfect werkt bij hoge snelheden. De ingebouwde temperatuur sensor maakt het mogelijk om constant de oppervlaktetemperatuur digitaal af te lezen van het scherm.
De compacte behuizing van de Condor f-238 past makkelijk op elk boot dashboard. De flexibele bevestigingsbeugel maakt het mogelijk om het toestel in bijna elke richting te draaien, terwijl één enkele aansluiting het mogelijk maakt het toestel snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen.
De Condor F-238 is in watersportzaken te koop voor rond de 100,00 euro incl BTW.  Een dealerlijst staat op de site van Condor-Electronics
Meer informatie www.condor-electronics.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht