Informatie voor de watersporter

Consonant Yachts met Kuster A38 voor het eerst op Boot Holland in Leeuwarden

Persbericht
Vriezenveen – De werf Consonant Yachts is dit jaar voor het eerst met een motorjacht – de Kuster A38 – te vinden op de beurs Boot Holland in Leeuwarden. Deze beurs – van 10 tot en met 15 februari – is een overzichtelijke en gezellige beurs waar een goede mix is tussen pleziervaartuigen en accessoires. Consonant Yachts gaat vooral naar WTC-Expo omdat de Saksenhal – één van de vijf hallen – helemaal gereserveerd is voor de jachtbouw in staal met plezierjachten in de afmetingen van 9 tot 17 meter.
Consonant Yachts is te vinden op ‘ligplaats’ 3056 aan de steiger in de Saksenhal en wij nodigen u van harte uit voor een bezoek. We kunnen u dan alles vertellen over de stand van zaken in de nieuwbouw, waarvan de ontwikkeling niet heeft stilgestaan. Dezelfde Kuster van bijna vijftien jaar geleden wordt nu gebouwd met hydraulica voor anker en boegschroef, binnen led-verlichting en eventueel vloerverwarming.
We bouwen niet alleen nieuwe motorjachten (type Kuster en type Noaber), we onderhouden ze ook en bemiddelen eventueel bij doorverkoop. Daarom kunnen wij u gedetailleerd inlichten over een aantal gebruikte jachten, dat momenteel bij ons op de werf staat.
Meer informatie op WTC Expo – Boot Holland en Consonant Yachts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht